Vali Çelik'ten Derecik'e ziyaret

Derecik'in umumi durumu, potansiyeli ve domestik gereksinimlerini şimdi yakından kullanmak ve gelişimine ulama getirmek amacıyla ilçeye...

Vali Çelik'ten Derecik'e ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Derecik’in umumi durumu, potansiyeli ve domestik gereksinimlerini şimdi yakından kullanmak ve gelişimine ulama getirmek amacıyla ilçeye mevrut Vali Çelik, burada inşası bitmeme fail emek harcamaları inceledi. İlk adına Türkiye’nin Irak’a oluşturulan kapısı konumundaki Derecik Sınır Kapısı’nda araştırmalarda mevcut Vali Çelik, vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak, kaçakçılıkla mücadeleyi ve lehçe kalkınmayı çalışan etmek düşüncesince emek harcamaları en endamsız tamamlanacağını anlatım etti. Daha sonraları kere imal projeleri ile ıslah çalışmalarını inceleyici Çelik, buradan Gediktepe Üst Bölgesi’ne geçerek Şehit Piyade Er Mutlu Saydam Hudut Karakolu’ndaki askerlerle müşterek araya geldi. Askerlerle geveze fail Vali Çelik, kendilerine hayır görevler temennisinde bulundu. Beraberindekilerle beraberce kaymakamlık, şehremaneti ve kaymakamlık jandarma komutanlığını ziyaret fail Vali Çelik, şimdi sonraları esnafın dava ve hüzünlerini dinledi.

Ziyarette Vali Yardımcıları Buğra Karadağ, Tayyar Emre Mahmutoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkoğlu ve İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz, Derecik Kaymakamı Abdulkadir Işık, Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya ve büyüklenme amirleri arazi aldı.

Kaynak: IHA