Volkan Demirel: Oyunculara sosyal medyadan bizzat kendim ulaşıyorum

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, “Biliyorsunuz sosyal medya günümüzde çok faaliyet içerisinde. Oyunculara sosyal medyadan...

Volkan Demirel: Oyunculara sosyal medyadan bizzat kendim ulaşıyorum
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, “Biliyorsunuz sosyal medya günümüzde çok faaliyet içerisinde. Oyunculara sosyal medyadan bizzat kendim ulaşıyorum. Ondan sonra Hatayspor’un ve Hatay’ın durumunu anlatıyorum. Nasıl olacağını dilim döndükçe anlatmaya çalışıyorum” dedi.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor, Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan Topuk Yaylası Tesisleri’nde hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarının son aşamasına gelindiğini belirten Teknik Direktör Volkan Demirel, “Sezon başı kampları her zaman zorlu geçer. Biz de bu zorluklar içerisinde oyuncularımızı sakatlamadan, onların rahat edeceği bir şekilde gelecek sezona hazırlıyoruz. Kafamızdaki plana, projeye göre en iyi şekilde hazırlanırlar ve sezona en iyi şekilde başlarız. Kafamızdaki transferleri hemen hemen yapmış bulunmaktayız. Aşağı yukarı 15-16 tane oyuncu listemiz vardı. Bu listemizden 10 tanesiyle anlaştık. Geriye 5-6 oyuncu kaldı. Bunların da 3 tanesi ile beraber şu an görüşmelerimiz sürüyor ama bir bonservis bedeli süresi var. Bu süreler boyunca da biraz süreç alıyor. 3 yabancı veya en az 2 yabancı 1 tane de Türk oyuncuyla anlaşıp transfer sezonunu kapatacağız” dedi.

Haber Merkezi