WhatsApp'a beklenen özellik geldi

WhatsApp, yaptığı resmi açıklamayla HD video gönderme özelliğini kullanıcılarına sunduğunu doğruladı. Bu özellik hem iOS hem...

WhatsApp'a beklenen özellik geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

WhatsApp, yaptığı resmi açıklamayla HD video gönderme özelliğini kullanıcılarına sunduğunu doğruladı. Bu özellik hem iOS hem de Android kullanıcıları için kullanılabilir hale geldi. Bu yeni özellik, yüksek çözünürlüklü videoları paylaşmayı daha kolay ve kaliteli hale getiriyor.

Kullanıcılar artık daha önce 480p çözünürlüğe sıkıştırılan yüksek çözünürlüklü videolarını 720p’ye kadar olan HD çözünürlükte paylaşabilecekler. Videoları paylaşırken, kullanıcılar standart veya HD kalitesinde paylaşım yapmayı tercih edebilecekler. İlgili dosya boyutları ve kalite seçenekleri hakkında bilgi içeren bir iletişim kutusu da kullanıcılara sunulacak. Paylaşılan videolar, WhatsApp’ın uçtan uca şifreleme özelliği sayesinde güvende olacak.

Alıcılar, HD olarak paylaşılan videoları belirten bir rozet göreceği için videoların kalitesini görüntüleyebilecek veya depolama alanı ve bant genişliği durumuna göre tercih yapabilecekler.

WhatsApp’ın HD video gönderme özelliği şu anda kullanıma sunulmaya başlandı. Kullanıcılar, uygulamalarını güncelleyerek veya otomatik güncelleme ayarlarını kullanarak bu yeni özelliğe hızlıca erişebilirler. Bu güncellemeyle birlikte, WhatsApp kullanıcıları daha yüksek kalitede videolar paylaşarak iletişimlerini daha etkili hale getirebilecekler.

Haber Merkezi