Senem Gökdağ

TOGG ilk kez Milli oldu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Daha dün gibi aklımızda görücüye çıktığı gün

Ocak ayında Zorlu Center’da kamuoyunun beğenisine sunuldu yerli ve milli otomobilimiz TOGG…

Hoş o dönem sanayii bakanı Varank yerlilik oranını %51 olarak açıklamıştı ya neyse.

Tasarımı İtalyan, motoru alman bataryası Çin’den….

Çoğu kez de seçim yatırımı denmişti TOGG için.

Seçim öncesi bulundukları makamları bırakmayıp bir yandan da halkın vekili olmaya soyunan siyasilerin de reklam malzemesi olmuştu ve hatta karşılıklı atışmalara sebebiyet vermişti bizim TOGG.

Sıradan vatandaşın alamadığı ve hatta görücüye çıktığı gün yanında sadece selfie çekebildiği gurur kaynağı otomobilimiz   nasibini aldı son zamlardan. hatta zam konusunda ilk kez milli oldu % 51 yerli sermayeli TOGG.

Türk Lirası her geçen gün Euro ve Dolar karşısında değer kaybederken firmadan TOGG araçlarına %27’lik zam açıklaması geldi.

mart ayında araca sahip olmak isteyenler için başvuru süreci başlamıştı. o dönem başvuruda bulunan ve teslimat için temmuz ayı öngörülen alıcılar da bu zamlardan nasibini aldı. yani bizim guruRla bahsettiğimiz yerli ve milli aracımız daha sahiplerine ulaşamadan zam furyasına girdi. Hadi bakalım bir de buradan  yak dediğinizi duyar gibiyim.

TOGG’a gelen zam kimde nasıl bir duş etkisi yarattı söylemeye gerek yok gerçi ama nihayetinde karşıdan bakmakla yetinmek zorunda kalan halk ilk kez bir zamın muhatabı olmadı.

Tatil yöreleri gibi ziyaretçisi sadece parası olan vatandaşlar da bu zam haberi sonrası kazan kaldırır mı, bilinmez ancak sofrasına aş koymaya çalışan vatandaşın derdi zaten başından aşkın.

Vatandaş zaten çarşı pazarda ezilirken bakalım bu zam sonrası iyi ki sadece fotoğraf çektirmişiz alana geçmiş olsun diyecek mi>????

Yaşamak için üç gereksinim

Hava, su, yemek…

Bu gidişle havayı da ücret mukabilinde koklamak nasip olmasın da…

Kalın sağlıcakla…

TOGG ilk kez Milli oldu

Yorumlar kapalı.