Zincirleme kaza Melikgazi ilçesinde 10 yaralı

Melikgazi ilçesine bağlı Osman Kavuncu Mahallesi Şahap Sicimoğlu Caddesi’nde meydana gelen zincirleme trafik kazasında, 3 servis...

Zincirleme kaza Melikgazi ilçesinde 10 yaralı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Melikgazi ilçesine bağlı Osman Kavuncu Mahallesi Şahap Sicimoğlu Caddesi’nde meydana gelen zincirleme trafik kazasında, 3 servis aracı ve 1 minibüsün çarpışması sonucunda 10 kişi yaralandı.

38 R 0511, 38 P 1351 ve 38 R 1045 plakalı servis araçları ile 38 ABM 561 plakalı minibüsün karıştığı kaza büyük bir paniğe neden oldu. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, yaralılara müdahale etmek üzere sevk edildi. Polis ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri de yaralılara hızla müdahale etti.

Kazada bulunan 10 kişi yaralanırken, sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri olay yerinde gerçekleştirildi. Yaralılar daha sonra ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kaza sonucunda caddenin trafiğe kapanmasıyla birlikte polis ekipleri, trafik akışını yönlendirmeye çalıştı.

Yapılan incelemelerin ardından araçlar çekiciler yardımıyla kaldırılırken, yetkililer kazayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Kaza nedeniyle mahalle sakinleri ve çevredeki vatandaşlar da endişe içerisinde olay yerini izledi.

Haber Merkezi