Gazeteci Mengü’ye Onlyfans tepkisi yağdı

Gazeteci Nevşin Mengü'nün yayınına katılan Onlyfans kullanıcısı İranlı çiften sonra sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sadece hayranlar olarak çevrilen ‘Onlayfans’ içerik platformuna, dün akşam saatlerinde CİMER’e yapılan şikâyetler üzerine erişim engeli getirildi.

Getirilen engelle konu sosyal medyanın gündemine oturdu. Gazeteci Nevşin Mengü’nün YouTube kanalına katılan Onlyfans içerik üreticisi İranlı çifte yayın sırasında ve sonrasında tehditler yağdı.

Akşam saatlerinde Onlyfans kullanıcısı ve İranlı sevgilisinin yaşadığı tehdit ve tepkiler sebebiyle çifti yayınına çıkaran gazeteci Mengü’ye konuşan Onlyfans kullanıcısı Süt, aldığı tepkileri şöyle ifade etti:

Sen bu siteyi terk edeceksin. Sen İran’a gideceksin şeklinde aileme karşı da tepkiler yazıldı” açıklaması üzerinde  gazeteci Mengü, “Siz dediniz ya ayda 10 bin dolar gibi bir gelir elde ediyoruz? Bunun vergisi ödeniyor mu?” sorusuna “Evet, vergisini veriyorum.”

Vergi mükellefiyeti olduğunu da aktaran Süt, “Vergi alındığına dair genel bir bilgim yoktu, bunu öğrendikten sonra hemen mali müşavire gittim ve vergi vermek istiyorum dedim. Daha önce internetteki bazı platformlarda kazançlarım olmuştu küçük miktarda” dedi.

İranlı Pedro, konuyla ilgili “İnsan haklarının ilk 10 maddesinde haklı bulunduğum için bu siteyi elde ettim. Benim can güvenliğim tehlikede olduğu için bu yüzden de İran’a gönderilemiyorum” dedi.

Söz konusu tepkilere sebebiyet veren o video:

Sosyal medyada ağır tepkiler geldi

Gazeteci Mengü’nün yayını izleyen bazı sosyal medya kullanıcıları; videoyu paylaşarak ağır tepkiler verdi.

Kullanıcılardan tepkiler şöyle yansıdı:

Onlyfans kullanıcısı @acnoctem Nevşin Mengü ile canlı yayın yaptı. Ülkenin sorunu sevgilinin İranlı olması mı cidden? bir kaç gün önce domuz bağıyla dalga geçtiniz, parkta öpüşme ayağıyla porno çevirdiniz. sevgilin seni pazarlıyor rezilsiniz! İran’da yapamadığını burada yapıyor :) diyen bir başka kullanıcı ise, “Nevşin Mengü şimdi de Onlyfans üzerinden toplumun, en önemlisi çocuklarımızın ahlakını bozabilecek içeriklerin savunmasını yapacak hale gelmiş. Annesiyle birlikte cinsel içerikler üretmeyi düşünen Pedro ve Süt lakaplı mahlukatların yayın boyunca kendilerini övüp, yanlış hiçbir şey yapmadıklarını iddia ediyorlar hatta kendilerini özellikle acındırmaya çalışıyorlar…” diyerek tüm buna benzer platformların kapatılmasını ifade etti.

Yayını izleyen kullanıcılar Mengü’nün, gazetecilik etiği bağlamında İranlı çiftin reklamını yaptığına da tepki gösterdi.

Haber Merkezi

Gazeteci Mengü’ye Onlyfans tepkisi yağdı