Bayındır Belediye Başkanı Davut Sakarsu, Adnan Saygılıer’i Ziyaret Etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bayındır Belediye Başkanı Davut Sakarsu, başkan yardımcısı Bekir Gündoğdu ve Belediye Meclis üyeleri, haftalık pazar ziyaretlerini gerçekleştirdi.
Ziyaret sırasında Belediye Başkanı Davut Sakarsu, “Pazarlarımız, ilçemizin sosyal dokusunun önemli bir parçasıdır. Esnafımızın desteğiyle birlikte ilçemizin ekonomik canlılığını sürdürüyoruz. Onların sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek bizim en önemli görevlerimizden biridir” dedi.
Pazar ziyaretinin ardından heyet, İzmir İl Genel Meclis Üyesi ve yazar Adnan Saygılıer’in düzenlediği kar helvası sergisine katıldı. Sergide Saygılıer’in el emeğiyle hazırlanan kar helvalarını inceleyen heyet üyeleri, sanatçının özgün çalışmalarını takdirle karşıladılar.
Sıcak yaz günlerinde gerçekleşen bu ziyarette, Bayındır Belediye Başkanı Davut Sakarsu ve beraberindekiler, Adnan Saygılıer’e kendilerine ikram edilen kar helvasından dolayı teşekkür ettiler. Başkan Sakarsu, “Sanatın ve kültürün toplumsal birlikteliğimizde ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. Saygılıer’in bu özgün sergisi, ilçemize ve sanata katkı sağlayan bir örnek teşkil ediyor” şeklinde konuştu.
Bayındır Belediye Başkanı Davut Sakarsu, başkan yardımcısı Bekir Gündoğdu ve Belediye Meclis üyeleri, ziyaretlerinin ardından ilçenin gelişimi için çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini belirtti. Esnaf ziyaretleri ve kültürel etkinliklere katılım, Bayındır’ın sosyal ve ekonomik yapısının güçlenmesine katkı sağlamayı hedefliyor.

Bayındır Belediye Başkanı Davut Sakarsu, Adnan Saygılıer’i Ziyaret Etti